top of page

OVER SYL | Sport Yoga Leven

156980-200.png

Mijn naam is Sylvia van Polen en ik geef yoga in Zwolle: In de zomer een aantal keren buiten (Frankhuispark in Zwolle) en mijn bedoeling als yoga instructeur is om mijn deelnemers te helpen naar hun innerlijke ik en lichaam te luisteren, de moed te vinden om uit hun comfortzone te stappen en de ambitie los te laten. De lessen geef ik op rustige muziek, omdat ik dat prettig vind en hopelijk jij ook. Yoga kan je leren aanwezig te zijn in het moment om in een flow te komen. Ik hoop dat je de ontspanning mag ervaren na het volgen van yoga.

Regelmatig yoga beoefenen heeft talloze voordelen, van meer focus tot verhoogde flexibiliteit, werkt stress verlagend en helpt om blessures te voorkomen. 

Neem gerust contact met mij op als je nog onbekend bent met yoga of als je meer wilt weten.

IMG_9750.JPG

Opleiding en ervaring

Ik heb de opleiding Flow & Alignment Yoga Teacher Training (100 hr) bij SanaYou YogAcedemy in Zwolle gevolgd en momenteel ben ik bezig met een Yin Yoga Teacher Training (60hr) ook bij SanaYou YogAcedemy. Onder andere geef ik (het liefst!) buiten les, maar ik heb ook bij Victorium en Basic Fit yoga gegeven. Verder val ik zo nu en dan in.

Ik heb veel ervaring in het volgen van Les Mills-lessen: Sinds 2004 Body Attack, een rode draad in mijn leven. Ook heb ik zeer ruime ervaring met: Body Balance, Body Pump en Jazz en Moderne dans, daarnaast Bootcamp en circuit- en krachttraining.

Begin 2022 ben ik gestart met lesgeven en ik ben enthousiast om de techniek en het gevoel met anderen te delen.

Naast sporten en yoga hou ik er ook van om van het leven te genieten en probeer dit over het algemeen gezond te doen.

In mijn overige vrije tijd schilder ik heel graag, als je nieuwsgierig bent kan je kijken op www.portart.nl om te zien wat ik zo al maak.

bottom of page